sunny_64
Member

bitte nochmal um hilfe bitte

Mi, 14. Nov 2007, 15:48

kann es mir jemand übersetzten auf deutsch. shka me tha baca qe po dojshe me ndrru banesen se e kishe lerg. jo e kam ndrru moti more. aje mir tash ne vend te mir. po mir asht po pak ngusht per mu.pse pot duhet vend me vizatue a. o de ma gjon me duhet mu edhe jemi dy vet ne arkitektur. hajt pra naten e mire tung pra kur ti gjaj te lejmroj ok. ani de se te thirri kur ti kam ne dor e tani te tregoj qfare ja etani me tregon ti po ajo danke schonmal im vorraus

noraa
Member

Mi, 14. Nov 2007, 17:59

kann es mir jemand übersetzten auf deutsch. shka me tha baca qe po dojshe me ndrru banesen se e kishe lerg. jo e kam ndrru moti more. aje mir tash ne vend te mir. po mir asht po pak ngusht per mu.pse pot duhet vend me vizatue a. o de ma gjon me duhet mu edhe jemi dy vet ne arkitektur. hajt pra naten e mire tung pra kur ti gjaj te lejmroj ok. ani de se te thirri kur ti kam ne dor e tani te tregoj qfare ja etani me tregon ti po ajo danke schonmal im vorraus

shka me tha baca qe po dojshe me ndrru banesen se e kishe lerg
baca(bruder?)hat gesagt du willst wohnung wechslen
jo e kam ndrru moti more
ich habe schon lange wecheslet

aje mir tash ne vend te mir
und ist jetzt bessere platz
po mir asht po pak ngusht per mu
es ist gut,aber zu eng für mich
pse pot duhet vend me vizatue
ich brauche platz zum zeichen
also er braucht platz zum zeichnen für 2 personen,2 arichekten sind ???
hajt pra naten e mire tung pra kur ti gjaj te lejmroj ok.
gute nacht,wenn ich finde ich melde mich bei dir
ani de se te thirri kur ti kam ne dor e tani te tregoj qfare ja etani me tregon ti
ok,ich melde mich wenn ich in die hand habe und zeige dir wie die aussehen(was zeigen keine ahnung)
gruss

Zurück zu „Albanische Sprache“