Bitte Übersetzen, habe entlich eine Antwort von seiner Schwester und würde sooo gerne wissen was sie schreibt........
Paolina un ju kam pergjegj , por me siguri nuk te ka ardhë ka pas ndonje penges, Astrriti e ka te veshtir me shum se ti ti e din qe nuk mundet me jetu ne Gjermani aj ka vendos me jetu ne Kosov a mundesh ti me jetu ne Kosov ku un qe kam lind e kam te veshtir me jetu ketu, per nje njeri qe ka lind ne Gjermani eshte e njejti sikur mi mbyt me ardh me jetu ne Kosov edhe pse me shum keqardhje po ta shkruaj ket mesazh e di qe ju duheni por rrethanat ne te cila ndodheni jan shum te veshtira,dashuria ne martes pak a shum zbehet sepse njeriu ka kerkesa ti ndoshta mendon qe mundesh me jetu ne Kosov por edhe me keq është nëse hini ne martes e mandej me pas probleme sepse un sinqerisht po te them qe shum me keqardhje po ti shkruaj ket mesazh ,shum deshir kisha pas qe ti te jesh grua e vellaut tim ,por fati nganjeher ta drejton rrugen e jo ne , ne ne Kosov e kemi nje thanje te vjeter midis te keqes del e bukura ,ashtu mendoj per ty Paolina edhe ashtu dot te jet se ti je shum e mir te deshiroj
fat te lutem kthema pergjegjen