Per Shqiptaren e di, shkurt e shqip...... mendoj se eshte gjik me zemer dhe shpirt te mir dhe e mexhem.. po ka gjakin shum te nceht.....dhe ju ka qujt tjerve pa me mendu dhe me lexu mir se per qka e kan fjalen tjert......dhe dikur e ka realizu.. se ...ata qka i ka shpall armik...nuk mendojn shum ma ndryshe se kjo vet...... per ket arsye e ka hap ket tem....nje far lloj falje indirekte...qka e meriton plotsisht mbas mendimit tim.
per belin vlen aferisht e njejta.......si beli si shqiptarja si une, ti dhe tjer....na e dojm vendin tone....dhe nuk dojm me pa keq...po vetem mir....... por beli nuk e kupton...se kur flasim na per kosove, per maqedoni apo shqipni....na flasim per vendi ton...dhe kur ta kritikojm at vend...e kritikojm pershkak dhimbjes qka e kem per vendin tone..se e dojm......e jo prej qefit apo inatit.....po ky edhe bash kta nga shqipnija nuk jan tu e kuptu ket ndjenje perbashk....nuk jan tu e kuptu intersin dhe dashurien per popullin tone... pa me mor parasysh se ku gjindet kufiri nacional....dhe mundohen mu dallu sa ma shum prej tjerve......eshte nje perzirje edukimit komuniste/enveriste, deficitat/banaliteti shqiptar qe nuk don te jet shqiptar, "kultura" jon inatgjijes dhe dobsimi njerzor.
po nfund fundi....qdo njeri edhe pergjegjs per veprat e vete....kta nuk munden mi ja than tjerve fajin per sjelljen raciste, fanatike, ofenduse, kercnuse...dhe disa fjal tmershme.... siq me bo shaka per vdekjen e nje shqiptarit vetem se eshte me feh muslimane....
Ti nuk ke lexu se qka kam lexu une ktu, nga beli, squazi, kusho..si jan shpreh kunder anetarve te ndryshem......... sa per veti.....une njoh disa szvicran nazista... po kurr njet nuk kam ni fjal aq te renda, aq raciste dhe ofenduse si nga keta 3 "shqiptar"....se vetem nga nje film ne kohen e hitlerit.
po qka mka habit ketu ma shum... jan Administratoret ne ket forum.....mue um ka shku mendja me bo padi kunder belit, squazi dhe kushot dhe kunder ksaj forumit pershkak shprehjes raciste dhe ofenduse te rond........... po vetem per nje arsyje se kam bo...... se um vjen inati me pa dikush se qka bojn shqiptaret mesveti...
Beli, Kusho, Squazi....thuni flm... se per ndryshe e kishni qet veten para gjygjit ....