Hallo,
ich weiß leider nicht was das auf deutsch heißt
Ora 00:00,dhymbedhjete here
do ngre dolli me vetmine,
do i shoh syte e tu ne erresire.
Dymbedhjete here do ta mallkoj emrin tend, e do te vazhdoj ta dua serish....
Dymbedhjete lote do rreshqasin per shume vjete me radhe...te uroj dymbedhjete here lumturi miku im...te perqafoj nga larg e te puth ne balle.
ora 00:00 puthje e perqafime as sonte buza ime nuk do te kete,
dymbedhjete lote do te festojne sonte me mua...
dymbedhjete here te them sonte te dua...
- Urime urime ket vit te ri,ju qe jeni jasht,dhe ju ne shqiperi,urime per ata qe i dua un,urime dhe per ata qe me urrejn shum,qofshi te lumtur dhe te gezuar,sa me pak te lenduar,urime urime vitin e ri,u sjellt ky vit vec lumturi,gezuar gezuar gjith shqiperia e bashkuar.
- Uroj qe ky vit te mos kete me dhembje per ty e as per mua...uroj te jete viti yt me i lumtur qe ke pasur ndonjehere...uroj qe shpirterat tane te bashkohen ne perjetesi ne boten ku nuk ka genjeshtra....ne boten ku nuk ekzistojne te liget...uroj qe ne syte e tu te kete drite...shpresoj qe te mos mendosh qe te mungoj edhe une do te bej te njejten gje si zakonisht qe kam bere vitet e fundit...une kam vdekur cdo vit qe ka ardhur pa ty ...urime viti i ri zemer te uroj shume fat ...
- Uroj qe ky vit i ri ju sjellte te gjitheve dashuri ne cdo pjese te vogel apo te madhe te botes dhe ne shtepine tuaja gjithashtu ! Ky eshte nje urim qe vjen nga zemra ime dhe qe ta dergoj nga miqesia ime e madhe. Gezuar vitin e ri !!!
ju uroj nje vit te bekuar me zotin, lumturi,gezim,paqe,sukses dhe realizim te deshirave te mira.
pershendetje te perzemerta
pershum mot ki Viti i Rri me gezim dhe lumturi,ju deshiron.......
urime deh gezuar vitin e ri suksese ne jet dhe pot dashuri.ti uroj nga zemra gjitha te mirat, me urimin qe ne 2008- ten te plotesohen te gjitha deshirat
Oder könnt ihr mir sagen welches das schönste ist und das dann übersetzen?
Danke