Benutzeravatar
egnatia
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 2932
Registriert: Fr, 15. Jul 2005, 12:58

Re: Rezepte

Mi, 30. Okt 2013, 22:17

Belifario hat geschrieben: Po si je mi Goc ? Kenaqesi e madhe me lexu nga ti (seriozisht, ke humb fare, te shoh ndonjehere duke mbyllur deren dmth. noj teme te forumit ene.... hiq me hiq! po shkruj se na mori malli!!! martuam malon vdiq jovani (drite shpirti ku eshte..), iku sala erdhi edi ene ti.... hiq po hiq fare!
Ke të drejtë djali :oops: , por besoj se e fal egnatian ti se është pak e ngarkuar këtë kohë... :)

Shqiptare, ke ndonjë recetë si të gatuen "bathët" - meinst Du die "Saubohnen", oder? Hast oder kennst Du Saubohnen Rezept?
Koha s'vjen pas teje, ti hiq pas kohese!
Naim Frasheri

Benutzeravatar
shqiptare
Moderator
Moderator
Beiträge: 1551
Registriert: Mo, 09. Jul 2007, 10:10

Re: Rezepte

Mi, 30. Okt 2013, 22:30

Bath ist bei uns der Name für weisse getrocknete Bohnen

Bath aka Saubohnen

> http://www.artigatimit.com/2012/05/tave ... -kumbulla/
Bild
Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen können mich.
K.A.

Benutzeravatar
egnatia
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 2932
Registriert: Fr, 15. Jul 2005, 12:58

Re: Rezepte

Mi, 30. Okt 2013, 22:37

Oh, super, danke :X: ! Ich sehe gerade, da gibt es noch andere Rezepte :D
Koha s'vjen pas teje, ti hiq pas kohese!
Naim Frasheri

Estra
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 4355
Registriert: Di, 22. Mär 2005, 22:27

Re: Rezepte

Mi, 30. Okt 2013, 23:30

Strellci i Vertet hat geschrieben: por nga vjen ai pasuli i bardh te cilin e perdorim ne shqiptaret? Ketu ne Zvicerr nuk gjej fare....a din dikush qe ne cilen shitore blihet pasuli i bardh?
In grossen Coop-Filialen oder beim albanischen/türkischen Discounter.

Strellci i Vertet
Senior Member
Senior Member
Beiträge: 2541
Registriert: Do, 21. Jun 2012, 13:33

Re: Rezepte

Do, 31. Okt 2013, 16:12

Danke Alket und Danke Estra.
I pasun esht ai i cili din se per qka ka jetu. Pytja osht: per qka jeton ti?

Dada
Member
Beiträge: 50
Registriert: So, 07. Sep 2008, 12:18

"Pite" zum selber machen

Fr, 22. Nov 2013, 23:41

Hallo zusammen, kann mir jemand genau das Rezept von "Pite" geben? Und wie es gemacht wird. Ich schreibe eine kleine Arbeit darüber. Evt. wenn jemand sich noch über die Herkunft/Geschichte/Kultur der Pite auskennt wäre auch super, mir die Info s weiterzugeben.

Pershendetje, a mundet dikush rezpetin e Pites me ma dhan? Dhe sie bëhet. Jam duke e shkrujtur një punim të vogel per Pite. Në qofse dini se nga e ka prejardhjen/historin/kultur Pitja atëher gzohem dhe per ket dije.. :)

flm, danke!

Benutzeravatar
egnatia
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 2932
Registriert: Fr, 15. Jul 2005, 12:58

Re: Rezepte

So, 24. Nov 2013, 18:31

Hallo Dada,
hier hast Du das Rezept -> http://www.chefkoch.de/rezepte/14705112 ... r-Art.html

Shpresoj të jetë receta e duhur.

Përshëndetje!
Koha s'vjen pas teje, ti hiq pas kohese!
Naim Frasheri

Zurück zu „Kultur & Gesellschaft“