Strellci i Vertet
Senior Member
Senior Member
Beiträge: 2541
Registriert: Do, 21. Jun 2012, 13:33

Re: Ivestitionen / genossenschaften in Kosovo

Mi, 31. Okt 2012, 10:47

Publikuar: 31.10.2012 - 10:21
Pejë, 31 tetor - Bizneset e llojeve të ndryshme që nisin për herë të parë aktivitetin e tyre afarist, që nga janari i vitit 2013 do të lirohen nga të gjitha tatimet për dy vitet pasuese, ndërkaq për tri vjet do të lirohen veprimtaritë prodhuese dhe që punësojnë nga pesë e më shumë punëtorë të rinj.

Këtë vendim e kanë marrë këshilltarët e Kuvendit Komunal të Pejës në mbledhjen e fundit të Asamblesë.

Sokol Ukaj, drejtor komunal i Zhvillimit Ekonomik, këtë vendim e sheh si hap të duhur drejt progresit në zhvillimin ekonomik në Komunë. Zhvillimi i ndërmarrjeve të vogla, si dhe i atyre prodhuese, sipas tij, janë synimi i Drejtorisë, shkruan më gjerësisht sot “Koha Ditore”.
I pasun esht ai i cili din se per qka ka jetu. Pytja osht: per qka jeton ti?

Estra
Danke für die vielen Übersetzungen
Danke für die vielen Übersetzungen
Beiträge: 4405
Registriert: Di, 22. Mär 2005, 21:27

Re: Ivestitionen / genossenschaften in Kosovo

Mo, 19. Jun 2017, 11:10

Eine weitere Idee und "österreichische/kosovarische Genossenschaft "

http://kaernten.orf.at/news/stories/2849262/

Benutzeravatar
Lars
Site Admin
Site Admin
Beiträge: 8711
Registriert: So, 29. Dez 2002, 4:07

Re: Ivestitionen / genossenschaften in Kosovo

Mo, 19. Jun 2017, 12:48

Hier wird noch für ein Projekt Geld gesucht:
https://wemakeit.com/projects/sojeve-manufaktur-2017
- - -

Bild Folge albanien.ch auf Facebook: facebook.com/albaniench
Folge albanien.ch auf Instagram: instagram.com/alb_info

Villa
Senior Member
Senior Member
Beiträge: 200
Registriert: Mi, 28. Dez 2016, 22:38

Re: Ivestitionen / genossenschaften in Kosovo

Mo, 19. Jun 2017, 12:51

Spenden ?, da suche ich mir lieber hilfsbefürftige Menschen. Die brauchen es eher.

Benutzeravatar
Lars
Site Admin
Site Admin
Beiträge: 8711
Registriert: So, 29. Dez 2002, 4:07

Re: Ivestitionen / genossenschaften in Kosovo

Mo, 19. Jun 2017, 13:15

Crowdfunding hat nur sehr bedingt etwas mit Spenden zu tun.
- - -

Bild Folge albanien.ch auf Facebook: facebook.com/albaniench
Folge albanien.ch auf Instagram: instagram.com/alb_info

Villa
Senior Member
Senior Member
Beiträge: 200
Registriert: Mi, 28. Dez 2016, 22:38

Re: Ivestitionen / genossenschaften in Kosovo

So, 16. Jul 2017, 13:02

Gestern habe ich 2,99 Euro in den Kosovo investiert.

Ich hoffe das man wenigstens einige Jobs im Kosovo bei Atem halten kann. Ich habe Frikadellen gekauft die groß mit Hallal gekennzeichnet sind und mit der Aufschrift kosova versehen sind. Natürlich darf man den Adler nicht vergessen

Zurück zu „Kosova: Wirtschaft“