po pse ti "shqipe" ate qe edhe "burken" (tetrapack per grate) e quan vlere kombetare shqiptare, si du ta quajshe!?Strellci i Vertet hat geschrieben:...Permbaju ose dedikoje Fjalin me caktimin e nje personi ose nje grupacioni......
po pse ti "shqipe" ate qe edhe "burken" (tetrapack per grate) e quan vlere kombetare shqiptare, si du ta quajshe!?Strellci i Vertet hat geschrieben:...Permbaju ose dedikoje Fjalin me caktimin e nje personi ose nje grupacioni......
pak sa i vonuar.Belifario hat geschrieben:po pse ti "shqipe" ate qe edhe "burken" (tetrapack per grate) e quan vlere kombetare shqiptare, si du ta quajshe!?Strellci i Vertet hat geschrieben:...Permbaju ose dedikoje Fjalin me caktimin e nje personi ose nje grupacioni......
Kusho1983 hat geschrieben:problemi i shum migrantve,qe jon rrit ne perendim osht,qe kan ala vlera dhe koncepte te se kalumes,koncepte te vjetra.kjo shfaqet edhe ktu ne forum,ku strellci i vertet dhe alketi po perfaqesojne pikerisht at shtres te migrantve dhe pikerisht ato vlera dhe koncepte te se kalumes si fis(stamm)dhe gjak,kur flisni per"fisi im"e"jena nji gjak".
Kusho1983 hat geschrieben:problemi i shum migrantve,qe jon rrit ne perendim osht,qe kan ala vlera dhe koncepte te se kalumes,koncepte te vjetra.kjo shfaqet edhe ktu ne forum,ku strellci i vertet dhe alketi po perfaqesojne pikerisht at shtres te migrantve dhe pikerisht ato vlera dhe koncepte te se kalumes si fis(stamm)dhe gjak,kur flisni per"fisi im"e"jena nji gjak".
sind wir auf dem niveau der gangster-sprache angelangt?Alket hat geschrieben:bla bla bla bla..
da du hater.....auch für dich ein bisschen LOVE
rronj kom edhe un,por jo ato vlerat e se kalumes,qe i perfaqeson ti.pershkak te ketyne vlerave qe po perfaqeson ti,ne kosove e shqipni shtetet perkatese nuk mund te bohen shtete moderne,sepse dikush qe punon te shteti ka me punsu dike prej fisit te tij e jo dike qe e meriton sepse osht i kualifikum.Strellci i Vertet hat geschrieben:Kusho1983 hat geschrieben:problemi i shum migrantve,qe jon rrit ne perendim osht,qe kan ala vlera dhe koncepte te se kalumes,koncepte te vjetra.kjo shfaqet edhe ktu ne forum,ku strellci i vertet dhe alketi po perfaqesojne pikerisht at shtres te migrantve dhe pikerisht ato vlera dhe koncepte te se kalumes si fis(stamm)dhe gjak,kur flisni per"fisi im"e"jena nji gjak".
njerzit pa rroj (rrënjë) i fryn era ne te gjitha drejtimet, por ata me Fis kan rroj, dhe i qendrojn frymave qe shkojn e vin por une aty do te rri dhe to te qendroj.
Urime 28.11.2012.
te festojm sod.
Kusho1983 hat geschrieben: rronj kom edhe un,por jo ato vlerat e se kalumes,qe i perfaqeson ti.pershkak te ketyne vlerave qe po perfaqeson ti,ne kosove e shqipni shtetet perkatese nuk mund te bohen shtete moderne,sepse dikush qe punon te shteti ka me punsu dike prej fisit te tij e jo dike qe e meriton sepse osht i kualifikum.