Pershendetje
Quhem Burim, jetoj ne angli dhe deshiroj te ju paralajmroje dicka.
Labinot Citaku, eshte nje njeri i cili ju genjen dhe ju premton gjera qe nuk i realizon!!
Une personalisht, kam punuar ne webfaqen e ti (chickenqitaku . com)
ai m'i premtoj parat (te hollat) dhe ASNJEHER nuk i pash me sy. Cdo dite me premtonte "po po, do i dergoj me Western Union, po po i kam dergu... po po, jo sot po neser, jo neser por te henen" dhe fjalit e tija me genjeshtra u mbushen vargje pafund.
Me ne fund, ai ndryshoj te dhenat e webfaqes, poashtu ndryshoj "Designed by ..." ne emrin e "komapnis" ne te cilen e ka ber pa drejtesi, ngase pik se pari NUK ME KA PAGUAR.
Megjitheate, shok e shoqe, MOS I BESONI keti lloj personi.
Ju lus ata qe ndoshta deshirojn te kan ndonje bashkpunim me te... TE MENDOJN MIRE se ky eshte nje njeri dy ftyrsh - te gjith gjakun dhe ne fund te hedh posht.
Vetem nje gje e di, qe herdo kur do (dhasht zoti) do ia kthjej mbrapa.
Si duket, ne Kosovoe e ka planin t'a hap firmen ... dhe ato parash qe mi premtoj (te cilat kurr nuk m'i dha) do te ia sheh "sherrin" .
Shprehsoje me kuptoni dhe JO nuk jam njeri qe dua te shkaktoj probleme, ngase LABINOT CITAKU eshte ai qe me shkaktoj mua probleme. Kam punuar per web faqe dite dhe net - dhe me ne fund nuk me shperbleu me parat qe u kuptuam qysh ne fillim.
Ju pershendes shok dhe shoqe
vetem mos u beni zemer mir sikur une !!