mend_o
New Member
New Member

Re: Poezi te krijuara nga une, nga ti, nga te gjithe....

Mi, 13. Apr 2011, 11:01

Me kalimin e kohes...

...do te kuptosh qe te martohesh vetem "po ngelesh vetem" eshte nje paralajmerim i qarte qe martesa do te jete nje deshtim total...

Me kalimin e kohes...

...do kuptosh qe vetem ai qe eshte i afte te te doje me gjithe te metat e tua,pa pretenduar te te ndryshoje,mund te te jape gjithe lumturine qe deshiron...

Me kalimin e kohes...

...do kuptosh qe n.q.s do rrish ne krah te personit te dashur vetem per te shoqeruar vetmine tende,do perfundosh duke mos dashur ta shohesh me...

Me kalimin e kohes...

...do kuptosh qe miqte e vertete vlejne me shume se cdo sasi parash

Me kalimin e kohes...

...do kuptosh qe miqte e vertete numerohen me gishta,dhe ai qe nuk lufton per te ruajtur miqesine e tyre,heret a vone do perfundoje i rrethuar me miqesi te rreme...

Me kalimin e kohes...

...do kuptosh qe fjalet e thena ne nje moment ne ikje e siper mund te lendojne personin tjeter pergjate gjithe jetes

Me kalimin e kohes...

...do te kuptosh qe cdo kush mund te kerkoje falje,por mund te falin vetem ata qe kane nje shpirt te madh...

Me kalimin e kohes

...Po me kalimin e kohes
...do kuptosh se kjo kohe me keta ndjenja mundet te zgjat gjat gjith jetes

PERGJITHMON M......

unetiaiajo
New Member
New Member

Sa, 16. Apr 2011, 8:52

Ajo,

Ajo ka dicka ndryshe nga te tjerat.
Qe ne momentin e pare qe e pashe pashe ciltersine e saj.
Te qeshuren qe tingellonte kaq e sinqerte.Shikimet qe u mundonte ti hidhte si fshehtas edhe pse ajo nuk di ti beje gjerat ashtu.
Ajo qe kerkon me ngulm te gjete te m...iren tek te tjeret qe shpesh nuk e gjen,por prap nuk ndalon se kerkuari.
Ajo qe un e quaj shpesh femije,qe ben gabime te pastra si femijet.
Ajo qe kujdeset per te gjithe,sidomos per ato qe do.Ajo qe rrethohet nga njerez qe e xhelozojne.
Ajo eshte e zgjuar,jo dinake.Ajo shderrin si hena ne nje nate te erret kur e shikon.
Ajo qe veshtire ti gjesh difekte,por difekti me i madh i saj qe i jep njerezve me shume se duhet.
Madje edhe mua nganjehere,duhet ta pranoj.Ajo qe lufton me eren neqoftese eshte e nevojshme per te mbrojtur njerezit qe do.
Ajo,midis mijera femrave te tjera ben diferencen.
Ajo me nje edukate te ndertuar ne baza te forta.
Ajo qe prej gojes se saj nuk ke degjuar nje fjale te pahijshme,ku vetem me qendrimin e saj pa folur te tjeret nuk shqiptojne fjale qe duhet.
Ajo nuk di te urreje,por di te kujdeset.Ajo qe flet pa pushim per parime dhe ideale.
Ajo qe un urrej kur shikoj lot qe i dalin nga syte kur zemra e saj lendohet kur njerezit qe ajo do lendohen.
Ajo qe lufton per te drejten,nganjehere me besdis kjo gje sepse e di qe e drejta rralle here mbizoteron.
Ajo eshte vogelushe ne shpirt dhe padiskutim femer ne trup.
Ajo qe ne fund te fundit ti shikosh jeten e saj qe nga lindja deri tani eshte e thene te jete ndryshe.

ajo

unetiaiajo
New Member
New Member

Sa, 16. Apr 2011, 14:32

VETM TEK TI KAM BESIM , VETM TEK TI JAM DORZUAR ,VETM TEK TI GJETA DASHURI KUR AS NJE GJE NE BOT NUK ME DHA LUMTURI.
FALEMINDERIT QE ME JEP BEGATI.

Kisha E Lacit

Alket
Senior Member
Senior Member

Di, 15. Nov 2011, 11:25

O zot runa e ndimona, se lumi i loteve as sod nuk e shterr....as te une..as te nena ime, as te tjer...qe i dhemb ne zemer e shpirt ..se jem ku jem e jem qka jem

Miki Tahiri
Member

Di, 01. Mai 2012, 20:46

Ikona hat geschrieben:Mikut tim Poet

sa herë rrëmujë e mundimshme përplas qenien time
vijë këtu pranë shkronjave tua t´urta
me frymë malli e admirimi i lexojë një nga një
sikur më ngjallin, më mbushin plot ngashërim

të pëshpërit ky im zë i brendshëm
që vlon nga mall shpirti plot vajtim
le të vije atje ne Dheun tend
të vijë atje, ku frymë yte gjen prehje e ngushëllim...
pershendetje nga Ikona ose tash une Miki
sei einfach dein du selbst

Zurück zu „Shqip“