Trim
Senior Member
Senior Member

Re: Die Rettung der Juden in Albanien und Kosovo

Sa, 01. Mär 2014, 13:17

Florim, qe ka pas shqiptare nga Shqiperia (apo Maqedonia) as qe diskutohet. Por eshte dicka tjeter te thuash "ka pas shqiptar nga Shqiperia" dhe dicka tjeter te thuash "ka pas shume shqiptar nga Shqiperia". SS Skenderbeu ka qene e perbere sidomos nga shqiptar nga Kosova dhe Maqedonia.

Florim
Senior Member
Senior Member

Mo, 03. Mär 2014, 8:24

Trim hat geschrieben:Florim, qe ka pas shqiptare nga Shqiperia (apo Maqedonia) as qe diskutohet. Por eshte dicka tjeter te thuash "ka pas shqiptar nga Shqiperia" dhe dicka tjeter te thuash "ka pas shume shqiptar nga Shqiperia". SS Skenderbeu ka qene e perbere sidomos nga shqiptar nga Kosova dhe Maqedonia.
I nderuar Trim

Është e vërtetë që pohimi imë ishte shumë i nxituar, sepse unë nuk e di se nga cilat zona ishin pjestarët e SS Skënderbeut.
Megjithatë, burimi shpjegon një qëndrim miqësor të Shqiptarëve të Kosovës ndaj hebrenjëve, të paktën jo antipatik. Me përjashtim të SS Skënderbeut kuptohet.

Përsh.
Florim
O ku ka si ti o Shqipëria ime, o fisnikja përmbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjerime, ballëlarta me flamur!

Trim
Senior Member
Senior Member

Mo, 03. Mär 2014, 21:15

Florim hat geschrieben:I nderuar Trim

Është e vërtetë që pohimi imë ishte shumë i nxituar, sepse unë nuk e di se nga cilat zona ishin pjestarët e SS Skënderbeut.
Megjithatë, burimi shpjegon një qëndrim miqësor të Shqiptarëve të Kosovës ndaj hebrenjëve, të paktën jo antipatik. Me përjashtim të SS Skënderbeut kuptohet.

Përsh.
Florim
Florim, kjo as qe ka qene ceshtje diskutimi sepse une mbroj mendimin qe gjera te tilla nuk mund as te provohen e as te falsifikohen.

Zurück zu „Albanien?!“