meta ich bin deiner Meinung.Es ist mir egal was andere denken und schreiben und sagen.Komisch ist es dass Europa Angst hat von Großalbanien.Kennst du das Lied:
Kjo kënge ju takon glithe atyre qe ne na urrejnë se jemi Shqipetar te gjithe atyre që nuk na duan ne Shiptarët.
Unë jane Shiptarë edhe burrem se jamë. e E kamë një gjuhe, tri fe edhe 1 kultur. 1 Zakon vec një flamur që falem para tij me prapa vije te kuqe dhe simbol te zi. Nje banor autokton në 5 pjerse i ndare. Jam Ilirë fisnik i transformar në Shiptar e kam veç 1 mbret vec 1 Histori veç nje kosove e vec nje shqiperi 8) edhe miq sa me pak.Armiq kemi shume po me shume kundershtar...........................
por nne vete i kemi mbrojtur votat,por armiqve kush po jua q.. motrat.
Une jame zoti ivetvetes sepse jame shqipetar gjithmon ishim e do te te jemi si nje popull i pare.Kemi jetuar nga grees deri sllovenia prandaj
VIVA UNITE STATE OF ALBANIEN:
.................................................................................................................................................
................................................................................................................................................................................E kam nje mezash per te gjithe Rinine,q..... Serbin bashke me te edhe Greqin............................................................................................
Pershendetje atyre qe mbahen si Shqipetar Arvanitas Arber dhe Kosovar.Zoti nuk eshte Shqipetar po do te shqiptarizohet.KOHA JONE ESHTE E PRITUR DITA DITES PO AFROHET.
P.SH.Rfreni eshte edhe me i bukur. me falni per gabimet Autografike po shkruj ter kohen me stres se e kam djali e vogel 7 muajsh dhe nuk me le te qete.[/b]