Mos mer!!!Etap hat geschrieben:Per ket vit kemi ngel jashte neve sepse vetem nje ekip ka te drejte te marr pjese ne Intertoto. Po shpresojme qe vitin e ardhshem te behet dicka se u bene disa vite qe sjemi pretendet per titull.
edhe ato pak cilesor qe kan ngel jane duke biseduar me ekipe te tjera per te ikur, pra nese s bejne disa blerje te mira vitin e ardhshem do ta kemi pick..., imagjino ne Loro Borici nuk ka me se 500 tifoze per ndeshje tani (qe do te thote katastrofe e vertete per Vllaznine).Rasputin8383 hat geschrieben:Mos mer!!!Etap hat geschrieben:Per ket vit kemi ngel jashte neve sepse vetem nje ekip ka te drejte te marr pjese ne Intertoto. Po shpresojme qe vitin e ardhshem te behet dicka se u bene disa vite qe sjemi pretendet per titull.
Une mendova qe edhe Vllaznia do marri pjese ne ndonje kupe europiane!!!
Te mos ishte aj ekipi i qelbur i Dinamos (pa histori, pa tradite), do te kishim vajtur neve per ne Intertoto!
Por te shofim se si do na shkojne punet vitin e ardhshem! Por me duket se duhej blere me shume lojtare te forte e cilesore, sepse me keto te tanishmit nuk do behet ndonje pune e veçante...
Ti lol me duket se s'ke qen nojher ne 1 ndeshje te Partizonit apo ne 1 ndeshje te kampionatit shqiptar ne pergjithesi (ne vitet e fundit)!Etap hat geschrieben:Pa me trego pak sa here ka dalur Partizani kampion qe kur ka rene PPSH-ja, me duket se 0 here dhe nje gje vllaznia sikur te luaje edhe me ekipin shpresa eshte dhe do te jete me e forte se partizani!!!!
Lal ju eshte zbehur icik ai ylli po skeni c beni kshtu e ka ekonomia e tregut.
Dhe nje gje ate frazen qe e ke per firme e beson vetem ti sepse ne nje ndeshje te partizanit ska me shume se 50 tifoze ne stadium bilez edhe ato rreziket shkojne se sdine me se te merren.
Keto qe thua ti per pune te tifozave thuaja dikujt qe se njeh Partizanin dhe skuadrat shqiptare dhe mund te te besoje por une e kam par Partizanin dhe e di sa tifoze i shkojne mesatarisht ne ndeshje.Partizoni hat geschrieben:Ti lol me duket se s'ke qen nojher ne 1 ndeshje te Partizonit apo ne 1 ndeshje te kampionatit shqiptar ne pergjithesi (ne vitet e fundit)!Etap hat geschrieben:Pa me trego pak sa here ka dalur Partizani kampion qe kur ka rene PPSH-ja, me duket se 0 here dhe nje gje vllaznia sikur te luaje edhe me ekipin shpresa eshte dhe do te jete me e forte se partizani!!!!
Lal ju eshte zbehur icik ai ylli po skeni c beni kshtu e ka ekonomia e tregut.
Dhe nje gje ate frazen qe e ke per firme e beson vetem ti sepse ne nje ndeshje te partizanit ska me shume se 50 tifoze ne stadium bilez edhe ato rreziket shkojne se sdine me se te merren.
Une regullisht shkoj ne Shqiperi e nuk e loj pa shku ne 1 ndeshje ne Qemal Stafa (kuptohet, ndeshje te Partizonit)!
E nuk jon siç thu ti, vetem 50 tifoze! Shko me shiku 1 here 1 ndeshje midis Partizonit e Tirones! Do shofish se sa tifoze paska Partizoni (por per ket sezon mund me thon, qe nuk patem aq fat)!
Po ashtu ka vu re, qe tifozet e Tirones, Vllaznise apo Elbasonit jon ne shumic njerez te viteve 30a apo 40a! Kurse tifozet e Partizonit ne shumice jon njerez te moshes nga 15 deri 30 vjeç! Shumica jon çuna te rinje 18 deri 25 vjeç! Shifet se kush ka perspektiv!
Etapo, lere ate, se kur shkojne ne nje ndeshje 50 tifoze te Partizanit, atehere aj i shumezon ato 50 dhe i ben shpejte 5000 tifo!Etap hat geschrieben:Keto qe thua ti per pune te tifozave thuaja dikujt qe se njeh Partizanin dhe skuadrat shqiptare dhe mund te te besoje por une e kam par Partizanin dhe e di sa tifoze i shkojne mesatarisht ne ndeshje.
kurse sa per tifozerine e Vllaznise ska skuader ne shqiperi qe mund te matet pasi ke nga mosha 6 - 80 vjec ne stadium, dhe nese vllaznia humb 5-6 ndeshje rresht ka prap me shume tifoze ne stadium se skuadrat e kryeqytetit.