Trainingslager in Kosovo
Sohni fährt nach Malta ins Trainigslager
hansi hat geschrieben:ne s'kemi bugjet si ti
ky udhëtim apo trainingslager ka tjetër moto, më shumë kombëtare se përgaditore mbase jemi ekip i pastër me shqipëtar!
sterllci... ekipi i Drenices m'doket vjen dhe ka lojë miqësore kundër BSC Old Boys (Basel, Schützenmatte)Strellci i Vertet hat geschrieben:hansihansi hat geschrieben:ne s'kemi bugjet si ti
ky udhëtim apo trainingslager ka tjetër moto, më shumë kombëtare se përgaditore mbase jemi ekip i pastër me shqipëtar!
a kan me ardh ekipi i kosoves en zvicerr per nje miqsore me young boys?
hahahaha edhe sot e nesër duhet me punu, tani të premten ora 05:00 aty jemi të gjithëStrellci i Vertet hat geschrieben:http://www.albinfo.ch/sq/aktuale/futbol ... -futbollit
Futbollistët e Dardanisë së Bazelit, në Kosovë për testim kundër skuadrave elite të futbollit kosovar
.
Ndeshjen e parë miqësore futbollistët shqiptarë të Zvicrës do ta zhvillojnë të shtunën, më 1 mars, në orë 12.00 kundër kampionit të Kosovës, Prishtinës.
---------------------------------------------
hansi jetzt ab schnell zum Flughafen.
haa ma shume bugjet duhet per me bo udhetim dhe ne Kosove si per ne Maltahansi hat geschrieben:ne s'kemi bugjet si ti