mirmengjesi gjithashtu nipi i nipit.....Florim hat geschrieben:Mirëmëngjesi ju o i nipat e nipëve (në kafeneja jonë style).
Nipi nipit, ma gëzofsh Bajromin me gjithë familje.Strellci i Vertet hat geschrieben:mirmengjesi gjithashtu nipi i nipit.....Florim hat geschrieben:Mirëmëngjesi ju o i nipat e nipëve (në kafeneja jonë style).
Florim hat geschrieben:Nipi nipit, ma gëzofsh Bajromin me gjithë familje.Strellci i Vertet hat geschrieben:mirmengjesi gjithashtu nipi i nipit.....Florim hat geschrieben:Mirëmëngjesi ju o i nipat e nipëve (në kafeneja jonë style).
Të fala nga Badeni
Florim
Florim hat geschrieben:Mirëmëngjesi dhe ju uroj një fillim të sukseshëm në këtë javë.
Florim
Rrofsh Strellci!Strellci i Vertet hat geschrieben:
gjithashtu edhe ty Florim
Florim hat geschrieben:Rrofsh Strellci!Strellci i Vertet hat geschrieben:
gjithashtu edhe ty Florim
Si t'kam ty bacul? A po shkojna për festat teposht me 'nerdh?
Përsh.
Florim
Falemnderit prej Zotit, mirë jam. Pse ç'a bo kot kon e fundit Zvicër?Strellci i Vertet hat geschrieben: Rrofsh edhe ti Florim, sa malet e dibres.
Mir jam Faleminderit. Ti si je dhe qka po thu per ket kohen e fundit ne zvicerr?
Jo nuk me ngreh zemra te shkoj per Festat e fundvitit per me shku dikund.....kam qejf ti pres ne gjirin Familiar, dhe Strellci ka familien e gjer ketu rrreth veti.
por ty te deshiroj nje Pushim te kendshem me sa ma shum bor
Flm StrellcStrellci i Vertet hat geschrieben:Mirmengjesi Florim
edhe kendej