http://shekulli.com.al/web/p.php?id=6257&kat=97Ku ke lexuar, qe shume nga Shqiperia i kane quajt heronje? Mund te kene qene tek tuk disa. Por po te shikosh ne internet (ne rrjetet sociale si FB, Twitter, etj.) do konstatosh, qe shumica nga Shqiperia kane quajt tradhetare ato lojtare.
Une edhe njehere po perseris ate, qe kam thene me pare: Ata kane te drejte te luajne per Zvicren, Gjermanine, Greqine, etj. sepse ne ato vende jane rritur. Dhe sidomos lojtaret me origjine nga Kosova nuk i lidh thuajse asgje me Shqiperine. Shqiperia duhet te perqendrohet me shume ne "prodhimin" e talenteve brenda Shqiperise.
Ky eshte nje nga burimet qe me kane rene mua ne sy. Ka dhe faqje te tjera si gazeta balkanweb, ne youtube ose facebook. Eshte e vertete qe shumica e simpatizanteve te ketyre lojtarve jane kosovare, po as te shqiptaret e shqiperise une nuk po shoh ndonje shumice derrmuese (ne qoftese ka nje shumice te tille se une nuk i numerova komentet nje nga nje) qe distancohet nga veprimi i ketyre lojtarve. Prandaj mos kujto se ne jemi engjej se e kemi treguar disa here qe sjemi.