Ni Njeri nuk mund ta ndryshoje apo ta shpetoje Shqiperine. Ne te gjiith, bashk.Belifario hat geschrieben:
Natyrisht qe une ta respektoj mendimin bile edhe te vlersoj shume, e di se mbas mendimit tend nuk fshehet asgja tjeter perpos patriotizmit dhe dashurise per atdheun, por i dhashun I-prince kjo nuk asht e mjaftueshme! Njerzit qe jane ne krye te ketyre levizjeve pra VV ne Kosove dhe AKZ ne Shqiperi jane njerez me background tashma te njoftun politik dhe perpos betimeve te tyne se kur te vijne ne pushtet do te bajne gjithcka ma mire, asgja tjeter nuk kemi ne dore prej tyre. Ne si njerez te thjeshte duke patun parasysh se jemi genjy shpesh prej te votuarve tone pra prej politikanve na lejohet (mendoj se asht bile e domosdoshme) me dyshu! Une per VV kam degju se ka mbledhur shume ekstremista te majte qe ideologjikish jane praktikisht enverista! kjo sikurse e shkruajta "me te ndigjuar", AMA per AKZ (faqezinj) e kreshnik spahiut te lutem me ndigjo ti i dashur Prince! Sepse kete e di shuuuume ma mire se ti dhe nuk e kam me te ndigjueme por me t'jetume. Ky person asht nje flete e djegun ne Shqipni nje hajdut ordiner qe ne 4 vitet e fundit ka qene bile edhe asht hala pjese e randsishme e shtetit shqiptar prej te cilit e merr rrogen hala (praktikisht kryetar i drejtesise KLD), si mundet qe ky hajdut ky horr politik te bashkoje trojet shqiptare, po ti dhimbej sadopak vendi i vet ketij sharlatani do te kishte kryer detyren teper te randesishme shtetnore qe ka, por JO sot drejtesia ne Shqiperi eshte sektori ma i korruptum ne vend! dhe deri sot as edhe nji gjykates apo prokuror nuk asht denu per korrupsion!! Andaj une nuk kam se si ti var shpresat ne nji person te tille! dhe nqs. ti ma paraqet mu z. spahiu si shpetimtarin e kombit kjo asht puna jote POR keshtu ti vlla je tuj i ba m.... ceshtjes kombtare!
Apo Enverisht,Salist,Edist,Hashimist,Bexhetist,Alist,Musliman,Ortodoks,Katolik,Hebrej,Katunar,Qytetar,Cam,Kosovar,Lab, etj.... te gjith duhemi me u bashku nen nje flamur