@ jerseygil
Flm shum se ke Fol edhe per mu!!
Ikona hat geschrieben:edhe une them po, sa do qe te jete i forte karakteri i nje njeriu,sado qe dashuria te jete e forte ka momente jetesore te cilat te bien ne buze te zhgenjimit. njeriun qe ta do zemra, secili nga ne ka nevoje ta kete afer, pra nje dashuri me distance te madhe gjeografike eshte e destinuar per deshtim....kur njeriu ndihet keq, kerkon ta kete afer njeriun qe e do, dhe nuk e ka, fjalet ne kete rast jane te kota, sepse afersia e dy njerezve nuk kompenzohet kurre kurre me fjale...
shume mospajtime dhe divergjenca mendimesh pastrohen me prezencen e njeri tjetrit e assesi me verbalizem permes telefonit apo dic tjeter...pra sy me sy e dhemb me dhemb....
nuk ka dhimbje me te madhe njerezore dhe psiqike se humbja e nje njeriu qe e do...cdo ndarje eshte e dhimbshme dhe me pasoja te pa rehabilituara...keshtu mendoje une...
askujt ne jete nuk i deshiroje ndonje ndarje te padeshirueshme....
me nderime e gjithe te mirat per te gjithe
jo mendoj se largesija e afron nje dashuri ma shume se ngahtsija. Me qen ngat njeri tjetrit athere ju bahen njeritjetrit tullusum edhe ngrinden gjithmone. Ah kur jan ma larg deshirojn ta shohen njer tjetrin sa ma pare.jerseygirl hat geschrieben:do doja te dija cfar mendimi keni , a e vret largesia nje dashuri
nese po pse nese jo pse...
$Arbnore hat geschrieben:vallah qka po shoh une deri tasht djemt rrejn ma se shumti sidomos kur eshte pytja te dashuria mundohen sa ma shumit te imponojn me gjera qe nuk ju perket te vertetes.
Mos tju vjen inati djemve se e di qe mendon se jeni ma te sinqert se vajzat por nuk eshte fare ashtu
ju pershendes
ohhh sa mire kur te vije nje medim ksaj lloj si i juaj nga nje djal shqiptar!!!Magnet hat geschrieben:Une personalisht nuk mendoj se largesia e vret dashurine per arsye se nejse distanze e vret „dashurin“, nuk ishte kan dashuria e vertete. Por problemi eshte se njerzet e sotit nuk kan as durim as qendrim per me prit dashurine sepse distanza nuk e vret po e forcon dashurine...