Die Suche ergab 1 Treffer

Zur erweiterten Suche

von ShniK
Mi, 14. Okt 2020, 8:20
Forum: Shqip
Thema: Shqip ne im Kontakt
Antworten: 0
Zugriffe: 1360

Shqip ne im Kontakt

Në universitetin e Cyrihut jemi duke hulumtuar diasporen shqiptare në Zvicer dhe në Gjermani. Pjsesë e këti projektit është një crowdsourcing webfaqe, në cilen të gjithë mund të kontributojn. Filloje edhe ti udhtimin tan! An der Universität Zürich wird zur #albanischen #Diaspora im deutschsprachigen...

Zur erweiterten Suche