Auf der Suche nach einer leidenschaftlichen Tanzpartnerin
Vor ca. 6 Jahren entdeckte ich das Tanzen und es entwickelte sich bald zu meiner Leidenschaft. Sehr gerne möchte ich dieses schöne Hobby und die Leidenschaft mit einer Dame teilen, die ebenso viel Freude am Tanzen hat wie ich oder es sich vorstellen kann, dass Tanzen etwas Schönes ist und es erlernen möchte.
Da für mich die Sympathie und das Miteinander im Vordergrund steht, ist es nicht so wichtig, wie lange du schon tanzt, oder ob du vielleicht erst mit dem Tanzen beginnen möchtest. Auch wenn ich schon länger tanze, bin ich sicher noch lange nicht der Beste in allem und würde auch sehr gerne mit dir nochmal zusammen neu beginnen. Ich liebe die Modetänze Salsa und Discofox / Discoswing, aber auch die Standard / Latein Tänze wie Walzer, Rumba, ChaChaCha, usw. tanze ich sehr gerne.
Wenn du Albanischer Abstammung bist und auch noch lange schwarze Haare hast, so entsprichst du sicher meiner Traumvorstellung und ich möchte dich baldmöglichst kennen lernen und die ersten gemeinsamen Tanzschritte mit dir wagen.
Optimaler weise bringst du auch die Disziplin und Zeit mit, damit wir das Erlernte in gemeinsamen Ausgängen üben und vertiefen können.
Ich lebe in der Schweiz im Kanton Zürich / ZH und kenne dort verschiedene Tanzschulen. Aber gerne können wir dann zusammen schauen, welche Tanzschule von der Lage und den Kursangeboten für uns am besten ist.
Weitere Details zu meiner Person und ein Foto von mir bekommst du, wenn du mich per PN (Private Nachricht) kontaktierst.
Ich freue mich sehr von dir zu lesen!
Liebe Grüsse
Fencingline (das ist eine Figur in der Rumba und im ChaChaCha)
-----
Në kërkim të një partnereje të pasionuar vallëzimi
Dëshirën për të vallëzuar e kam zbuluar para gjashtë vitesh, dëshirë kjo e cila me kalimin e kohës më është shndërruar në pasion. Këtë hobi të bukur, me dëshirë të madhe do ta ndaja me një zonjë, e cila, njëjtë si unë, gjen kënaqësi duke vallëzuar apo e cila mund të paramendoj, se vallëzimi është diçka e bukur, të cilin ja vlen për ta mësuar.
Për mua, simpatia dhe të qenit së bashku qëndrojnë në rend të parë. Për këtë arsye, nuk është me rëndësi nëse ke njohuri vallëzimi, apo nëse tek tani synon të mësosh të vallëzosh. Edhe pse me përvojë vallëzimi, unë me siguri akoma nuk jam perfekt, kështu që me dëshirë do të filloja edhe një herë nga fillimi, bashkë me ty. Më pëlqejnë vallëzimet moderne Salsa dhe Discofox / Discoswing, por edhe vallëzimet standarde / latine si Walzer, Rumba, ChaChaCha, etj, i vallëzoj me kënaqësi.
Nëse ke prejardhje shqiptare dhe ke flokë të gjata të zeza, atëherë je pikërisht partnerja ime ideale, të cilën sa më shpejt do të dëshiroja ta takoja, për t`i provuar së bashku hapat tonë të parë të vallëzimit.
Ideale do të ishte nëse je e disiplinuar dhe ke kohë, në mënyrë që atë që do ta mësojmë së bashku, ta thellojmë në takimet tona të përbashkëta.
Jetoj në Zvicër, në kantonin Zürich / ZH, ku njoh disa shkolla vallëzimi. Së bashku mund të vendosim, se cila shkollë vallëzimi do të na përshtatej më së miri.
Të dhënat tjera personale dhe një fotografi timen mund ta dërgoj, nëse më kontakton përmes lajmit privat PN (Private Nachricht).
Me padurim pres të lexoj një lajm nga ti!
Përshëndetje të përzemërta
Fencingline (figurë në Rumba dhe në ChaChaCha)